Converse

9:20 PM Sofie :-))) 10 Comments

Jeg ved ikke med jer, men jeg er virkelig træt af Converse sko. Føler bare, at virkelig ALLE render rundt i dem. Men det er jo kun min mening. Hvad synes i om dem? Ejer i selv nogen?

v

You Might Also Like

10 kommentarer:

  1. Kunne godt tænke mig et par lave :)

    SvarSlet
  2. Har det på helt samme måde!! de er virkelig blevet træls at se på :)

    /Julie

    SvarSlet
  3. Kan virkelig god følge dig, men alligevel så synes jeg at de er en klassikker, og de holder til alt!
    Jeg har selv 2 par begge low Cut, altså den helt lave, det ene par er sort med hvid sål, dem bruger jeg ikke rigtig mere. Og så er det andet par HELT sorte, altså inklusiv sål! Og dem er jeg ret glad for, at der ikke rigitig er nogen her i Danmark som har!

    SvarSlet
  4. Mathilde: min veninde har også nogen helt sorte, og dem er
    Hun også glad for, nemlig fordi ingen har dem :D

    SvarSlet
  5. Altså jeg har tegnet og malet på mine bare fordi jeg vil have dem til at være lidt anderledes. Det er skide irriterende, at de er så populære!
    Der er også flere og flere der begynder at gå med Nike Air. Det er slet ikke så specielt mere :'( Nike Air er til real sneakerfreaks, ikke til poptøserne! ;-)

    SvarSlet
  6. Lise: Jeg har sat mine converse til salg haha ..
    Men der er jo altid de der poptøser der render rundt i nike Shox, og det er fint. De er alligevel pisse grimme haha

    SvarSlet
  7. Jamen de er begyndt at gå i Ari max 90 :'(

    SvarSlet
  8. Nike Shox kan tonsere og poptøser holde for sig selv!

    SvarSlet
  9. Yeah men så er der alle de nice mennesker der går i dem, og det balancerer ligesom det hele. Plus fuck dem, bare fordi de har et par Air Max 90 ved de jo alligevel ikke en skid om sneakers. Der skal jo meget mere til <3

    SvarSlet
  10. Converse all star er klassiske sneakers. Ligesom... f.eks hmm en adidas superstar eller så mange andre klassiske sneaks. At der så er rigtig MANGE der går i all stars, gør jo egentlig ikke skoen mindre cool. Men jo gir jer ret i at det ikke er så fedt når den bliver så overeksponeret ... men kan man lide den, så går man vel med den alligevel ???Der er også RIGTIG mange der går med NB men alligevel er en af mine yndlings dog alligevel W576, den er som skabt til mine fødder og jeg har fire par (navy, rød, grå, sand). Et andet eks er air max 97, den blev man også træt af at kigge på for... ca 10 år siden hvor den var overalt og frygtelig kommerciel. Men man kan ikke komme udenom at det er en af de fedeste Nike styles der findes - efter min mening:) "Sneaker-head" eller ej, så har vi heldigvis også forskellige sneaker faves og stil.

    SvarSlet